CzAk1 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Publikowaliśmy już na łamach Max3D.pl materiał wideo dotyczący efektów specjalnych do filmu Marca Webba The Amazing Spider-Man. Od tamtej pory jednak Sony Pictures Imageworks wypuściło kilka nowych klipów odkrywających sekrety tej kinowej produkcji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2481
imprecis Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Z tych filmów co widziałem najbardziej realistyczna animacja postaci. Za samą walkę w szkole powinni dostać Oscara za fx.
Puni3k Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Filmu jeszcze nie widziałem, bo nie jestem wielkim fanem spidermana, ale widzę że będzie trzeba dla samych fxów nawet.
ttaaddeekk Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 dzieki za zebranie tego w kupe. swietne ! wogole tego nie czuc, masakra... szkoda tylko ze poziom scenariuszy sie tak szybko nie rozwija w tych blockbusterach
imprecis Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Akurat w tej części scenariusz był niezły. Moim zdaniem jest spory progres w scenariuszach tego typu filmów.
Rekomendowane odpowiedzi