Napisano 17 Lipiec 201212 l Publikowaliśmy już na łamach Max3D.pl materiał wideo dotyczący efektów specjalnych do filmu Marca Webba The Amazing Spider-Man. Od tamtej pory jednak Sony Pictures Imageworks wypuściło kilka nowych klipów odkrywających sekrety tej kinowej produkcji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2481
Napisano 17 Lipiec 201212 l Z tych filmów co widziałem najbardziej realistyczna animacja postaci. Za samą walkę w szkole powinni dostać Oscara za fx.
Napisano 17 Lipiec 201212 l Filmu jeszcze nie widziałem, bo nie jestem wielkim fanem spidermana, ale widzę że będzie trzeba dla samych fxów nawet.
Napisano 18 Lipiec 201212 l dzieki za zebranie tego w kupe. swietne ! wogole tego nie czuc, masakra... szkoda tylko ze poziom scenariuszy sie tak szybko nie rozwija w tych blockbusterach
Napisano 18 Lipiec 201212 l Akurat w tej części scenariusz był niezły. Moim zdaniem jest spory progres w scenariuszach tego typu filmów.