Napisano 25 Sierpień 201212 l Witam serdecznie, nazywam się Artur Skoczek i jestem studentem socjologii UJ. hobbystycznie zajmuję się 3d co zresztą widać po mojej aktywności tutaj :) Aktualnie w ramach mojej pracy magisterskiej realizuję wywiady z osobami które interesują się rynkiem smartfonów oraz korzystają z Facebook’a. Chciałbym zaprosić Cię do takiego wywiadu. Zatem jeśli spełniasz następujące kryteria: a) interesujesz się rynkiem smartfonów i posiadasz tego typu urządzenie b) posiadasz konto na Facebook’u oraz aktywnie z niego korzystasz możesz mi pomóc udzielając mi około godzinnego wywiadu dotyczącego właśnie powyższych zagadnień. To nic strasznego, nie jest to egzamin z wiedzy czy ocenianie ludzi. Bardziej chodzi o rozmowę i poznanie Twoich opinii na te tematy. Jeśli mieszkasz w Warszawie / Krakowie możemy spotkać się twarzą w twarz, na kawce czy piwku (ja stawiam :) ) i porozmawiać. Jeśli mieszkasz w innym rejonie Polski, nic nie szkodzi - jeśli masz skype oraz możliwość rozmowy głosowej - porozmawiajmy w ten sposób. Zachęcam do wzięcia udziału w badaniu, bardzo mi tym pomożesz, a sam wywiad może być dla Ciebie ciekawy. Jeśli zaciekawiłem Cię tym, daj znać na adres e-mail: [email protected] albo po prostu odpowiedz na tą wiadomość. ;) Pozdrawiam Artur Skoczek