Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, po prawie 4 letnim okresie wysokiego eksplatowania, padl mi monitor aktualnie obraz co jakis czas przybiera taka postac. Czy ktos sie spotkal z czyms takim?

71891_0.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mam dokładnie ten sam model. Jestem z niego bardzo zadowolony... super ostrość, ładne kolory. Niestety ostatnio co jakiś czas mrygają mi jakieś pasy w dolnej części ekranu. Z takimi pięknymi "gradientami" się jeszcze nie spotkałem :).

Napisano
  • Autor

Fakt model jest calkiem udany, jakosc obrazu bardzo dobra i design calkiem przyjemny. Co do tego powielacza to wlasnie juz ktos mi powiedzial ze to prawdopodobnie trafo powielacz + cos jeszcze, ostatnio sie dzialo to sporadycznie ale teraz uniemozliwia jaka kolwiek prace.

Myslalem nad banka, jednak po glebszym namysle ile juz siedze przed nia dziennie i od kiedy nie mowiac ile jeszcze bede siedzial, wkoncu moj wybor padl na LCD. Jako ze wzrok mam dosyc dobry jednak lekko rozreguowany i zmeczony z tego co ostatnio zauwazylem.

Napisano

a mi sie niedawno stalo ze wszystko na niebiesko ale na jakiejs tam NOKII monitorze i gostek jakis co sie "zna" wywalil jakis tam uklad i dziala :D tylko ze niby jak bedzie przepiec to go ch** strzeli :)