Skocz do zawartości

ANIMACJA: moja prawie pierwsza: Myr.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej.

niedawno wyrenderowalem sobie 8 sekund wlasnej animacji ;)[chod to wlasciwie pierwsza animacja postaci, nie liczac "kulek", staczajacych sie walcow i niesmialych prob z morphingiem :P]... narobilem sie jak wol ;)... ale jestem nawet zadowolony... oczywiscie, jeszcze nie ma w tym zadnego charakteru... ale jeszcze postaram sie troche z nim pobawic i byc moze wypracowac jakis ciezszy krok. poki co wrzucam to, co mam. prosilbym o jakies ciekawe rady :) :

http://free.of.pl/c/clavebonki/myr.avi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wiesz bardzo fajne:) tylko jak na taka wielka postac on starsznie delikatnie chodzi po ziemi, czy nie zadelikatnie troszke? ale ogolnie to bardzo fajne tylko za krotkie jak bedzie dluzsze to napewno wyjdzie cos fajnego:) pozdrawiam

Napisano

dzieki za komentarze[w miare pozytywne]... ten chod robilem najpierw... potem dodalem skok, bo stwierdzilem ze troche za malo tego ;). Nastepna myr bedize mial jakis charakter mam nadzieje :D.

Napisano

Szkoda że jej nie wyczyściłeś, bo byłoby bardzo dobrze...

- moment wybicia... mógłby być zanimowany mocniej, bardziej zdecydowanie... z większym ugięciem przed skokiem

- podoebnie ma się rzecz z machaniem rękoma... szkoda ze nie mocniej i szybciej

- i lądowanie... kłania się Easing...zmiękczanie ruchu... tam jest trochę za twardo

- no i stopy.. nie wiedzieć czemu koleś ląduje na krawędziach stóp..

pozdrawiam

Napisano

dzieki. a jesli mozna wiedziec o co chodzi z Easingiem? czy to cos poza tym zmiekczaniem ze napisales z duzej litery? thx raz jeszcze za te nieliczne acz wiele dla mnie znaczace komentarze.

Gość hades1990
Napisano

Nie jestem w temacie bo niemam czasu czytać postów ale jeśli ktoś mi morze pomuc to prosze. Potrzebny mi jest program do robienia animacji Jeśli Ktoś morze mi pomóc to prosze Plz... O komunikacje prosze na GG: >> 5324351

Napisano

Jest git tyle że na początkumyślałeże że to zwolnine tępo ;P ale później nabiera dynamiki i przchylam się do rady Kris_R

Pozdro

Napisano

animka ogooleni fajna ale powinienes zaczac od bousing ball albo jakos tak to sie nazywa

"skaczace pileczki" bo masz problem z szybkoscia animacji(tez mam zreszta ten problem):P

PZD

Napisano

gites gites, ale kto widzial, zeby myr potrafil latac machajac lapami ;). Przeciez nie ma flyinga ;P