Pawkiller Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 W jaki sposób rozrzucić elementy ze sceny przy użyciu reactora? Chodzi mi o to aby np. boxy z RBCollection zostały odrzucone przez falę uderzeniową np. bomby. Słyszałem coś o Pbomb czy jakoś tak jak to wszystko podpiąć pod reactora. Prosiłbym jasno i pokolei.
Pawkiller Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Napisano 11 Sierpień 2004 Czy naprawde nikt nie może mi pomóc??:(. Jestem załamany bardzo potrzebuję tego odrzutu. A tu nic czekam i czekam:(
Loono Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Ja niestety Ci nie pomoge, bo sie na tym nie znam. W tutorialach do reactora nic o tym nie ma??
THE MANYSH TRAFO Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 na forum było pelno takich tematów http://www.max3d.pl/forum/search.php?
Seremiak Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 w nr.5/2003r koputer swiat ekspert jest wszystko opisane
Pawkiller Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 Fajnie gdybym go miał możesz mi Seremiak przesłać skana z tego tutka?? mój GG: 9300980 tam Ci podam e-mail.PLEASE
Seremiak Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 w tej gazecie pisze tak: najesz na ikone create potem dajesz Space Warps i rozwijasz zakladke i klikasz na geometric/deformable i tam klikasz na BOMB a pozniej klikaszna obiekt w ten sposob umieszczasz bombe
Rekomendowane odpowiedzi