Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zespół Artystyczny Ńe Hlóje powstał w marcu 2004 roku. Osoby tworzące ten Zespół to wyjątkowo inteligentni, ambitni, utalentowani, przystojni i dowcipni. Zajmują się różnymi dziedzinami sztuki: plastyką, fotografią, grafiką komputerową, poezją, muzyką, filmem. Mimo że w pełny skład Ńe Hlójuf wchodzi jedynie pięć osób, plus gościnnie grono plastyków, grafików, muzyków, aktorów, to ich dzieła są pełne profesjonalizmu, a ich wykonanie zajmuje zadziwiająco mało czasu. Największym osiągnięciem Ńe Hlójuf jest niewątpliwie film. Wymienić tu należy chociażby filmy: "Dobry Tata" i "Atak Marsjanuf na Jowiszanuf" (film mówiący o wojnie w Iraku, z wykorzystaniem świetnych efektów specjalnych). W innych dziedzinach nie pozostają w tyle. Fotografia, grafika komputerowa wykonywana w różnych popularnych programach, których nazw nie wymienię, bo nie wiem czy mi wolno, poezja i muzyka jest pełna ekspresji i głębokich przemyśleń. Warto również nadmienić, że Ńe Hlóje otrzymali wiele nagród, póki co jedynie w dziedzinie kinomatografii, ale jeszcze wszystko przed nimi, w końcu tworzą dopiero od kilku miesięcy.

To tyle co chciałem Wam powiedzieć o Zespole Artystycznym Ńe Hlóje. Niech szczęśliwa gwiazda nad nimi czuwa, a ich twórczość obiegnie cały Świat. Poniżej podaje Wam lin do strony internetowej Ńe Hlójuf - wchodźcie ludzie bo warto!!!

http://www.nehloje.hk.pl

P.S. Filmy na stronie internetowej odpalają się dosyć długo, więc bądźcie wytrwali. Życze miłej rozrywki.

Z poważaniem,

ńehlój

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No filmiki w stylu teledyskuF Kazika :D Born to be Wild mnie zabil .... wypas :D alternatywne zakaczenie jest spoko .... robcie wiecej takich rzeczy :D

Napisano

Właśnie się dowiedziałem, z pierwszej ręki, że ta strona została zrobiona w jeden dzień, a jej twórca nie miał pojęcia jak się robi strony internetowe. Ale ponoć ma sie to w najbiższym czasie zmienić.

Napisano
Właśnie się dowiedziałem, z pierwszej ręki, że ta strona została zrobiona w jeden dzień, a jej twórca nie miał pojęcia jak się robi strony internetowe. Ale ponoć ma sie to w najbiższym czasie zmienić.

Ale za to jak pięknie umie malować w paincie. Pełny profesjonalizm. Ta paleta barw! Te subtelne pociągnięcia "braszem"! Doprawdy wstrząsające.

Dobry tata jest Genialny! I jeszcze ten miecz świetlny! Jest Boski! Widać że robił go jakiś geniusz grafiki komputerowej.

;)