Napisano 26 Październik 201212 l Witam, Standardowa wizualizacja łazienki, także temat oklepany. W sumie jest to pierwszy mój tak duży projekt i uznałem, że jest godny do zaprezentowania szerszej publiczności. Jest pewnie masa błędów bo kilka błędów sam dostrzegłem... np za rzadka siatka na Panelu w prysznicu, ale przyznam szczerze, że rendery na moim leciwym q6600 i 4gb ramu nie należą do najszybszych. Wiec póki co zostawiam, wszystkie modele jak i projekty ich są mojego autorstwa z wyjątkiem szczoteczki do zębów i papieru toaletowego. (Straciłem cierpliwość na te detale, kiedy moj viewport przestał płynnie działać) Starczy tego biadolenia :) Proszę o konstruktywną krytykę
Napisano 28 Październik 201212 l Na płytkach tak jakby jedna wielka tekstura była położony, a co jak co to w rzeczywistości nie widziałem takich płytek tak idealnie dopasowanych, dla mnie to trochę psuje efekt.:)
Napisano 28 Październik 201212 l Autor W sumie to muszę przyznać racje, jednak wydaje mi się, że jest to wina samej tekstury płytki jakie znalazłem na stronie producenta :P Każda płytka była zmapowana "z osobna", ale wielkie za uwagę :P Ja ze swojej strony dojrzałem jeszcze, że w lustrze widać jak światło wychodzi z sufitu :P (brak oprawek)