Napisano 11 Sierpień 200420 l Witam :) Mam takie pytanko ... robie sobie tego tutka ... nie stety jest dla mnie zbyt mało opisany ... opiszę moje działanie zgodnie z punktami w tutku: 1. rysuje sobie linie przypominającą płatek :) 2. Stosuje: choć wychodzi mi to nie udolnie ... w zasadzie zaczynam się bawić własnymi tworami ... zazwyczaj bazowałen na gotowych elementach ... i tutaj jak klikam ów opcje ... weiżchołki jak by się kopiowały ... moge kliknąc i przeciągnąc - powstaje dodatkowa linia, a potem jak klikne i zaznaczam linie, powstaje siatka ... dobra ... wracając ... pierwszy raz kliknąłem na to i wieżchołki mi się zduplikowałem ... przeciągnołem jeden i mam takie coś: 3. Podnosze tak jak jest napisane: Ale dalej to już nie daje rady :( ... "Wszystkie wierzchołki został zespojone przy pomocy EditSpline 2" Mam prośbę ... czy ktoś zaawansowany rozumiejący to mógłby torche rozwinąć autora?? Bo ja nawet tego nie rozumiem: "To demo wykorzystuje program surfaces tools by Peter Watje" jakiś plugin czy co? Będe wdzięczny za objaśnienia ... a teraz idę poszukać innych tutków na temat "łat"
Napisano 11 Sierpień 200420 l Możesz dać linka do tego tutoriala, bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi.
Napisano 11 Sierpień 200420 l Loono - :P link jest tylko ze schowany :P Masz go tu proponuje jeszce pogrubic czcionke jesli daje sie linka przez [ url ]