Napisano 18 Listopad 201212 l Jak w tytule. Bez designerskich szaleństw. 3DSMax + vray. Komentarze mile widziane [ATTACH=CONFIG]88183[/ATTACH] Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 201212 l Autor Nad oświetleniem jeszcze pracuje. Brak jeszcze kilku materiałów i detali [ATTACH=CONFIG]88314[/ATTACH] jak zwykle: porady komentarze i rady mile widziane
Napisano 29 Listopad 201212 l strasznie mocna światło z zewnątrz...daj skyportale w okna jak już...i reinharda, render na lwf i do exr'a do pobawienia się w szopie + osobne pasy na światło refleksy itd... Troszkę wydaje mi się szaro buro i ponuro... W kadrze dominują okna więc może skup uwagę aby nie było tak płasko.
Napisano 29 Listopad 201212 l strasznie mocna światło z zewnątrz...daj skyportale w okna jak już...i reinharda, render na lwf i do exr'a do pobawienia się w szopie + osobne pasy na światło refleksy itd... Troszkę wydaje mi się szaro buro i ponuro... W kadrze dominują okna więc może skup uwagę aby nie było tak płasko. Indywidualna sprawa te portale ja oświetlam wszystko HDRI i nie wstawiam niczego w okna i jakoś nie przepala. Ale racja lwf daje dobre efekty. Popracuj nad kadrem kamery troszkę - mało ciekawy;) pozdro
Napisano 29 Listopad 201212 l Indywidualna sprawa te portale ja oświetlam wszystko HDRI i nie wstawiam niczego w okna i jakoś nie przepala. Ale racja lwf daje dobre efekty. Popracuj nad kadrem kamery troszkę - mało ciekawy;) pozdro ...też tak można :)