Huter Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Wiatm :) Robie sobie tutka ... i chyba robie wszystko jak powinienem ... tutek opisuje wykonanie kolumny, a tu daje LINKA ... jestem przy steps2 ... autorowi wyszło: mi wyszło: Tyle że jak autor dodaje Cross Section, wychodzi mu: A mi: Czemu? Poczytałem dalszą część tutka i tam, cytje: "W celu wyeliminowania błędu należy przed przypisaniem modyfikatora CrossSection wejść w Sub Object: Splajn, zaznaczyć dwa górne splajny i odwrócić kierunek wierzchołków używając przycisku Reverse." Autor przwidział że możer być źle ... przestawiałem i ... i jeszcze bardziej wyszło pokracznie :( ... przestawiałem inne ale ostatecznie okazywało się że wszystkie już przestawiłem i znalazłem się wpunkcie startu ... o co chodzi?
Huter Napisano 12 Sierpień 2004 Autor Napisano 12 Sierpień 2004 Dobra ... potem to sprawdze bo już się zabrałem za nowy tutek :) ... ale pozwole sobie na małe pytanie ... czy ty jesteś autorem tego tutka? Edycja: Ahhh ... nie mogłem robić nowego tutka bez sprawdzenia :( ... Ale wyszło pięknie :) Dzięki, Aleksander! Troche nie podobna ... ale nie chce podobnej :)
Rekomendowane odpowiedzi