mtoy Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 Cze, mam coś takiego: http://mtek.w.interia.pl i nie wiem jakby to fajnie oswietlić. Mam uzyte tylo skylight i tyle. Chodzi o to ze obrazy sa jakies ciemnawe a jak dam jakies inne swiatelko poza skylight znikaja mi cienie, a chcialbym zeby obrazy mialy zywsze kolory i te cienie ktore tam sa zostaly. Probwalem w Effects zmieniać Brightness i Contrast ale jak kolory sa zywe to nie ma cieni i na odwrot. Ma ktos jakis pomysl?
greg_jg Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 dodaj jeszcze 1 zwykłe światło i w opcji "exclude" przerzuć obiekt, króry robi za podłoże, do prawego sub-okienka
greg_jg Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 aha, zapomniałem: czy oryginalne obrazki, które masz osobno w innych plikach są bardziej "bogate" w barwy? Jak nie, to możesz je dopieścić w Max`ie (z poziomu edycji mapy), albo w programie do grafiki 2d.
Hindus Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 ja tam niewiem ale nic niewidze :D - strona ładuje mi sie z 20 min z prędkością 1.1kb/s (dla porównania inne większe serwisy wchodzą w jakieś 5sek)
Rekomendowane odpowiedzi