Hindus Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 wysłumaczcie mi jedno : pobrałem realflow 2.5 :D i jak widze to osobny program (myslałem ze to plugin - ale jestem uposledzony) i wogóle niekapuje jak to działa tzn robi sie animacje i exportuje pod max'a czy jak ? przecie tam nigdzie niema render'a.. przeczytałem ze to działa na zasadzie zrób przedmiot pod maxa importuj go pod realflow'em potem zrób efekty i exportuj. potem w maxie trzeba go zaimportowac tylko ze niema czegos takiego jak export i import w 3ds max (export na realflow of course)...
Bilay Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 exportujesz scenkę do pliku *.sd z maxa i wrzucasz ją do realflow'a - zajrzyj do tutków next limit, wszystko jest opisane krok po kroku. pozdrawiam
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 a czy komus sie sypie max podczas uzywania tego pluga bo mi tak i nie wiem jaka jest przyczyna zaraz po uruchomienu juz mam problemy i chwile potem masakra dlaczego tak sie dzieje moze ktosik tez ma takie cuda?
Rekomendowane odpowiedzi