Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak wiec udalo mi sie znalesc chwilke z kompem w czasie wakacji :P dokonczylem pajeczaka z WIPa (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7215&page=1&pp=10&highlight=pajeczak - jakby ktos chcial zobaczyc jak powstawal).

Render w brazilu z dofem, omni + skylight + shadow map. Wloski z shaga renderowane osobno i sklejone w AP (nie da sie dofa z brazila uzyc z shagiem;/ w kazdym razie janie umiem:P)

Pracka jest jaka jest:] podkreslalem ze to moja 2 praca ale zapewniam ze sie przy niej duzo nauczylem :]

pajak_fin_min.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja ci powiem ze mozna uzyc brazila+dofa+shaga ... :) wlącz geometry w Fur i po

sprawie tyle tylko ze bedzie z Fur`a mesh ale skoro to nie animacja to mozesz chyba sobie pozwolic na troche dłuzszy render ... i GI ogarnie tez wloski ... bedzie kóóL

a co do pracki to evoirment jakos mi tu nie pasuje ;) co to wogle jest ?

ok dostaniesz 3

Napisano
  • Autor

ojej ojej mam 3:D faaaza:D widze ze to mi idzie o niebo lepiej niz polak w budzie:P thx za rade...rzeczywiscie probowalem kiedys geometry ale tylko do testow...na kompie na ktorym byl render walilo bledami jak geometry dawalem :/ ale thx za rade :]

Napisano

Jak dla mnie super, tylko jakoś pajączek nie współgra za bardzo z otoczeniem i cienie rzuca jakoś dziwnie. Prawdę mówiąc to nawet nie da się patrzeć na ten ground bez bólu oczu - coś tam jest sknocone z głębią ostrości. Ale i tak super, zwłaszcza te włoski;-P

Napisano

Modeling ładny.

IMO ustawienia renderingu mozna by dopracowac jeszcze. Mam takie mieszane uczucia czy jest to pająk gigant, czy zwykły pajączek pod lupą :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.