Tullaris Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Ludzie pomóżcie, w sumie w te wakacje zaczłem się uczyć w 3ds max 6 i mam problem z Transform Gizmo, nie wiem czy to błąd programu czy coś się pozmieniało w obciach ale Transform Gizmo zrobił się taki mały że nie da się z niego korzystać, alebo próbuje na czuja, albo liczbowo - obracać, posuwac, skalować. Czy ktoś miał podobny problem kiedyś?? Czy da się coś z tym zrobić, oprócz oczywiście instalowania na nowo programu :D. Przy okazji, jakby ktoś weszedł na ten link http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243B30243Y30243X30277E30260D30345 Byłbym naprawde bardzo wdzięczny. Trzeba wejść na linka i w okienku kliknąć na wyraz który powtarza się dwukrotnie. Z góru dziękuje za wszelką pomoc odnosinie linka i tematu.
dr Ug Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Plus/minus na klawiaturze, ale nie wiem czy na numerycznej dziala.
Tullaris Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Napisano 18 Sierpień 2004 Próbowałem tego, ale nic nie daje To jest zawsze jak włączam program i niezależnie od plusów minusów na klawiaturze pozostaje taki sam, na dodatek, np. gdy podchodze zoomem to się nie powiększa,
dr Ug Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Probujesz tymi przy Backspace? A moze wcisnales X przez przypadek? ;)
Tullaris Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Napisano 18 Sierpień 2004 Wiem do czego słży X:D!!, ale faktycznie robiłem +/- na klawiaturze numerycznej, a tam nie dzałają, te przy Backspace działają, noi moge se juz spokojnie robić turtiale,
Rekomendowane odpowiedzi