Napisano 18 Sierpień 200420 l Ludzie pomóżcie, w sumie w te wakacje zaczłem się uczyć w 3ds max 6 i mam problem z Transform Gizmo, nie wiem czy to błąd programu czy coś się pozmieniało w obciach ale Transform Gizmo zrobił się taki mały że nie da się z niego korzystać, alebo próbuje na czuja, albo liczbowo - obracać, posuwac, skalować. Czy ktoś miał podobny problem kiedyś?? Czy da się coś z tym zrobić, oprócz oczywiście instalowania na nowo programu :D. Przy okazji, jakby ktoś weszedł na ten link http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243B30243Y30243X30277E30260D30345 Byłbym naprawde bardzo wdzięczny. Trzeba wejść na linka i w okienku kliknąć na wyraz który powtarza się dwukrotnie. Z góru dziękuje za wszelką pomoc odnosinie linka i tematu.
Napisano 18 Sierpień 200420 l Autor Próbowałem tego, ale nic nie daje To jest zawsze jak włączam program i niezależnie od plusów minusów na klawiaturze pozostaje taki sam, na dodatek, np. gdy podchodze zoomem to się nie powiększa,
Napisano 18 Sierpień 200420 l Autor Wiem do czego słży X:D!!, ale faktycznie robiłem +/- na klawiaturze numerycznej, a tam nie dzałają, te przy Backspace działają, noi moge se juz spokojnie robić turtiale,