dirty Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 juz myslalem, ze sie nie doczekam... szkoda tylko, ze zli ludzie pozbawili mnie stalki i korzystam z uslug jedynego slusznego operatora. te.p.sy raczej nie pozwola mi sciagnac tej animki... no chyba, ze przygotuje sie na duuuzy rachunek. coz, czeka mnie wycieczka z dyskiem do jakiegos kumpla. btw, jak to wyglada? na skrinach na f3d wygladalo cacy, chociaz grain troche mnie klul w slepia... no nic, trza to jakos zassac.
Leru Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 kozak, super animacja - oplacalo sie sciagnac. Blyski i kamera moze poczatkowo przeszkadzac ale bardzo szybko sie do tego mozna przyzwyczaic :> TU TAMBZ AP dirty -> idz chocby do kafejki jakiejs, warto :) tymbardziej ze nie czesto zdarza nam sie ogladac cos rodzimej produkcji
sanki Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 fajowe to jest, w porownaniu z animkami pokroju kugelshen itepe ktorych ostatnio pelno ta jest naprawde cacy i warta sciagniecia.
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 no no to sie kolega na pocił he he nie złe naprawde
Rekomendowane odpowiedzi