Napisano 18 Sierpień 200420 l Witam. Mam pewien problem. Otoz gdy chce zaimportowac jakies bardziej skomplikowane ( Szklanka? ) do RealFlowa zawsze musi sie cos sknocic. Chodzi o to, ze zawsze odstaje jakies wierzcholek ( Zamieszczam ilustracje ). Z Maxa eksportuje do formatu *.dxf - AutoCad, bo tylko ten format jest rowniez na liscie RealFlowa. Ustawienia podczas eksportowania rowniez zamieszczam... Czy ktos moze wie jak sie pozbyc tych milych niespodzianek... Aha. Posiadam RealFlowa 2.5.35. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam... PS.Przepraszam za zla jakosc screenow. Mam nadzieje, ze cos widac... :]
Napisano 21 Sierpień 200420 l Autor Czy nikt z forumowiczow nie spotkal sie z tym problemem???? :( Probowalem juz wszystkiego... Jedyne nadzieje wiaze z pluginem npower translator ( Czy jakos tak )... Ale nie mam pojecia czy to cos da...
Napisano 27 Sierpień 200420 l Hmmm... czy tam nie bylo przypadkiem jakiegos stuffu do eksportu do Realflow z Maxa? chyba cos sie instalowalo - jakiegos pluga ze strony Nextlimit czy co... On chyba wyrzucal format dla Realflowa. Ale nie jestem pewien...
Napisano 29 Sierpień 200420 l Autor Niestety ta wtyczka z nextlimit do polaczenia Maxa z RealFlowem sluzy tylko do importowania gotowego mesha z Realflowa do Maxa. Dziekuje za checi, ale poradzilem sobie z tym w inny sposob. Napisze - moze sie komus przyda. Otoz zainstalowalem program Deep Exploration. W Maxie eksportuje do formatu *.3ds a potem wlasnie za pomoca owego programu konwertuje to na format LightWave'a... I to wszystko... Po tym zabiego w RealFlow'u wszystko laduje sie pieknie... :] Przynajmniej w moim wypadku... Pozdrawiam...