mexik Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Witam. Speedpaint taki sobie :) Chciałbym znać opinie.
lumaq Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Jak dla mnie to dziwne. Ja nie lubie takiego stylu ale sama pracka nawet fajna
Marcin Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 hmm a czy nie ma wątku poswieconego speedpaincie ? jest i to najpopularniejszy na tym forum .... http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3516 a szkic nawet fajny .... choc na 2D sie nie znam za bardzo ...
smart Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Wybacz,ale jak dla mnie jedyne z czym można w przyszłości wiązać nadzieje to te obszary twojego rysunku w prawym górnym rogu,pozwól że spróbuje pokazać o co mi chodzi
smart Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 no może jeszcze spodnie są fajne a reszta nie podoba mi się pozdro
mexik Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Napisano 19 Sierpień 2004 no dzieki za oceny :P To jest taka moja praca od ręki, postanowiłem wykonać coś innym sposobem. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi