mylo Napisano 25 Luty 2013 Napisano 25 Luty 2013 Sprzedaje ponieważ zawiesiłem działalność i wyprzedaje majątek który jest mi teraz niepotrzebny. Żeby rozwiać wątpliwości co do przeniesienia licencji wklejam maila od Autodesku: "Witam, W odpowiedzi na wiadomość przesyłam informację o nowej procedurze transferowej Autodesku. Od 1 lutego 2012 zmieniła się polityka Autodesku i do wersji 2010, 2011, 2012, 2013 transfer/przeniesienia licencji dokonuje się samodzielnie przez stronę producenta wypełniając i załączając odpowiednie formularze. W takim przypadku nie ma opłaty transferowej. 1.Jeden z poniższych powodów transferu: - Sprzedaż aktywów przedsiębiorstwa - Połączenie firm - Przejęcie licencji przez firmę powiązaną kapitałowo - Przeniesienie/zbycie aktywów firmy - Rozwiązanie spółki (i podział majątku) - Prywatyzacja - Darowizna na rzecz organizacji non-profit - Transfer pomiędzy instytucjami edukacyjnymi 2.Dotyczy nie więcej niż 5 licencji (jeden TOL na miesiąc). 3.Dotyczy bieżącej wersji (2013) lub wymienionej 2012, 2011 i 2010 (subskrypcja nie jest obowiązkowa). 4.Dotyczy wersji komercyjnej 5.Dane licencji odpowiadają dokładnie temu co jest w bazach Autodesk 6.Transfer odbywa się na Terytorium obowiązywania licencji (UE + EFTA) 7.Obie strony transferu to osoby prawne a nie fizyczne. 8.Kompletny i poprawnie wypełniony druk transferu. 9.Dołączenie dokumentów poświadczających powód transferu 10.Podpisy obu stron W tym przypadku mówimy o transferze standardowym i nie ma dodatkowych opłat! Jeśli spełnia Pan jeden z tych powodów, proszę dokonać transferu korzystając z tego linka: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=18269590 Jeśli natomiast rocznik oprogramowania jest starszy niż wyżej wymienione tj. 1998, 1999, 2000, 2001 (..) 2008 oraz 2009 należy najpierw zaktualizować produkt do wersji aktualnej tj. 2013. W przypadku pytań proszę o kontakt z infolinią Autodesk. z pozdrowieniami Autodesk" Link do akcji ze zdjęciami i informacjami: http://allegro.pl/autodesk-3ds-max-2012-slm-uzywany-f-vat-i3057344188.html Cena brutto: 9000 pln - jak najbardziej atrakcyjna jeśli ktoś nie musi mieć koniecznie najnowszej wersji. Oczywiście fakturka, pełna współpraca i pomoc przy przenosinach licencji. Kontakt po więcej informacji: [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi