Napisano 22 Sierpień 200420 l Pytanko moze dziwne, ale coraz czesciej mie wkurza ciagle zagladanie do kompa i sprawdzanie,....ile to jeszcze zostalo do konca rendera. Wiec mysle sobie, ze przydal by sie jakis "straznik", alarm, budzik, czy cos podobnego co by mnie o zakonczonym renderingu powiadomilo. Czy znacie cos podobnego? W postaci skryptu, czy .........cokolwiek.Moze jakis tool niewielki, niekoniecznie z maxem zwiazany, a z systemem... podpiety.......gdzies tam i uruchomiajacy na przyklad jakas muze (pilk *.wav), syrene, alarm..... Mam nadzieje, ze mnie zrozumiano:) Pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200420 l W Max`ie w menu CUSTIOMIZE -> PREFERENCES... -> (zakładka RENDERING) jest opcja PLAY SOUND lub możesz sobie wybrać głos z PC Speakera.
Napisano 22 Sierpień 200420 l Niestety nie jestem programista w sumie mysle ze do napisania by byl program ktory by slal SMS, ktora klatka jest renderowana, stopien postepu i czas do konca :)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor Witam, Rascal@ :) o, wlasnie oto mi chodzi. Nie ma jak to "burza mozgow". Szukam Programisty!!....:)) Leru@ dzieki jeszcze sie okaze , ze max robi sniadania, a ja trwam w niewiedzy. sorry za OT Pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200420 l Pewnie, że robi.. to nie wiedziałeś?? A jakie pyszneee.. mniaaaam... a to plugin, czy w maxscript dałoby się zrobić takie coś?? :)