artykris Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Czy znacie jakiś sprytny, szybki programik, który sklejał by 3000 jpg-ów w jedną całość - np AVI-ka z zadaną kompresją? Wiem, że taką możliwość ma Premiere, ale ten jest straszną krową, poza tym nie mam go tutaj w pracy... Virtual Dub ma coś takiego? dzięks.
Mario Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Jeśli chcesz to mogę napisać jak ja łącze jpgi za pomocą 3D MAXa
artykris Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 Jeśli chcesz to mogę napisać jak ja łącze jpgi za pomocą 3D MAXa bardzo chcę :)
artykris Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 aha, juz mam: Video Post -> open sequence -> output to file. zapomniałem, że max ma takie bajery wbydowane ;)
Krzysztof Kucharz Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Mozesz tez uzyc Ulead MediaStudio. W programie mozesz przekonwertowac automatycznie sekwencje obrazkow na avika.
Salvator Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 skądże poza tym, że zabrakło mi już palców do liczenia odgrzebanych dzisiaj przez ciebie wątków to wszystko w porządku. pisz pisz, nie przejmuj się mną, ja mam same problemy....
Krzysztof Kucharz Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 To dobrze. Bo ja czasem lubię pochodzic sobie po starych postach i odswierzyc niektore tematy.
Salvator Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 weź jednak pod uwagę to, że skoro ktoś zadał pytanie pół roku temu i wątek poszedł na dno, to jednak albo znalazł odpowiedź albo dał sobie siana..... ale w sumie każdy ma swoje hobby, czemu nie archeologia?
Krzysztof Kucharz Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 A skad wiesz ze nie archeologia? :)
Salvator Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 dobra, pax pax ja już się nie wtrącam ;] wypalmy fajkę pokoju :)
Kulki Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 w maxie nie trzeba uzywac video posta... ram playerem tez mozna... ja to robie wlasnie nim bo jakos szybciej mi poprostu. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi