Napisano 23 Sierpień 200420 l Czy znacie jakiś sprytny, szybki programik, który sklejał by 3000 jpg-ów w jedną całość - np AVI-ka z zadaną kompresją? Wiem, że taką możliwość ma Premiere, ale ten jest straszną krową, poza tym nie mam go tutaj w pracy... Virtual Dub ma coś takiego? dzięks.
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor Mario napisał: Jeśli chcesz to mogę napisać jak ja łącze jpgi za pomocą 3D MAXa bardzo chcę :)
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor aha, juz mam: Video Post -> open sequence -> output to file. zapomniałem, że max ma takie bajery wbydowane ;)
Napisano 20 Wrzesień 200420 l Mozesz tez uzyc Ulead MediaStudio. W programie mozesz przekonwertowac automatycznie sekwencje obrazkow na avika.
Napisano 20 Wrzesień 200420 l skądże poza tym, że zabrakło mi już palców do liczenia odgrzebanych dzisiaj przez ciebie wątków to wszystko w porządku. pisz pisz, nie przejmuj się mną, ja mam same problemy....
Napisano 20 Wrzesień 200420 l To dobrze. Bo ja czasem lubię pochodzic sobie po starych postach i odswierzyc niektore tematy.
Napisano 20 Wrzesień 200420 l weź jednak pod uwagę to, że skoro ktoś zadał pytanie pół roku temu i wątek poszedł na dno, to jednak albo znalazł odpowiedź albo dał sobie siana..... ale w sumie każdy ma swoje hobby, czemu nie archeologia?
Napisano 30 Wrzesień 200420 l w maxie nie trzeba uzywac video posta... ram playerem tez mozna... ja to robie wlasnie nim bo jakos szybciej mi poprostu. pozdr