crys Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Witam, Nie jest to wprawdzie "typowa" nowinka, ale mysle, ze na czasie -->Bitwa 3D- Animacja, wiec pomyslalem, ze moze sie przydac i pozwolilem sobie wlasnie tu to wcisnac:) czyli, darmowe .bips: http://www.motion-capturing.com/download.html i strona glowna dla zainteresowanych,"Mocap Showreel"- Polecam: http://www.motion-capturing.com/news.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Swietna stronka, a showreel ciekawy bardzo, swoja droga ci mo-capowi aktorzy to niby ciezki niby dziwny zawod maja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopek Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Jeżeli w Bitwie 3d ma być oceniany przedewszystkim ruch postaci, to nie wiem czy korzystanie z czegoś takiego jest całkiem fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crys Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 Jeżeli w Bitwie 3d ma być oceniany przedewszystkim ruch postaci, to nie wiem czy korzystanie z czegoś takiego jest całkiem fair. Hi, to chyba pomylka, kazdy material moze byc pomocny (zwlaszcza dla nowicjuszy w animie) i nie wspominalem nic o zzynaniu czegokolwiek. To tylko wrzucony material. Nawet nie wiem czy w odpowiednim miejscu To ma sluzyc do podpatrywania, nauki......itp. ,a ze zbieznosc z bitwa, to chyba dobrze, ze o jeden material, zrodlo wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopek Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 No okej, to od użytkownika zależy, co z tym gotowcem zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi