Napisano 3 Maj 201311 l TYP: ilustracja TEMAT: Ksiądz - walka ze złem Zilustruj odwieczną walkę dobra ze złem zainspirowaną filmem , bądź komiksem o tym samym tytule w której historia osadzona jest w świecie spustoszonym przed wiekami w wyniku wojny między człowiekiem, a wampirem. Waleczny kapłan (Paul Bettany) odwraca się od Kościoła, by wytropić morderczą grupę wampirów, którzy porwali jego bratanicę. Ilustracja powinna zawierac elementy z filmu bądź komiksu ale nie musi się sztywno trzymać fabuły czy konwencji tematu. uniwersum - świat post-apokaliptyczny technika 2d - dowolna TERMINARZ: START: 03.05.2013 r KONIEC: 26.05.2013 r Edytowane 15 Maj 201311 l przez Soulinka12
Napisano 7 Maj 201311 l Autor Szkice zamysłu ...jeszcze nie wiem w którą opcje pójdę ale raczej jestem skłonna bardziej do 2 szkicu.
Napisano 8 Maj 201311 l eee bycze Waćpani :] 1 też ma swój klimacik podejście 1 ale chyba zmienię całkowicie bo jakieś takie... Edytowane 8 Maj 201311 l przez kamesanin
Napisano 8 Maj 201311 l Autor :D nie mam obiekcji ;) zapowiada się piknie :D ja na razie spędziłam sporo czasu na szukanie refek i oczy mnie aż bolą ^^ .... w sumie coś tam się dzieje powoli ;)choć nie zdażyłam na razie z refek korzystac :P Edytowane 8 Maj 201311 l przez Soulinka12
Napisano 9 Maj 201311 l Autor Ogólnie dzisiaj znów na szybko ... powoli zaczyna klarować się koncepcja ;)
Napisano 21 Maj 201311 l czuje podmuch żaru na mej twarzy mrs soulinko :D bo miałem jazdę na lasso i taki diamentowy pyndzel więc bez szału