big_white_ninja Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Ściągnąłem z internetu Softimage XSI i mi nie działa. Gdy zainstaluję program i klikam na ikonę uruchamiającą to zamyka mi program i wyskakuje że nie może go uruchomić. Jeżeli ktoś spotkał się z takim problemem i go rozwiązał lub wie jak rozwiązać to byłbym wdzięczny za odpowiedz
sanki Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 a jaka wersje sciagnales ?? Jaki system, i inne nieistotne rzeczy bys podal :)
Batou Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Jeśli ściągnąłeś ze strony softimage.com i masz windowsa xp to powinno działać bez problrmu.
sanki Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 hehe Batou niekoniecznie :) ja sciagnalem z Softimage wersje exp do HL2 i raz wystartowal, powiedzial ze potrzebuje rozdzielczosci 1280 ale go olalem, za nastepnymi razami sie odpalal i wypisywal ze nie moze znalezc layoutu i pozostawalem tylko z gorna belka menu, i tak zwana kiszka byla :( a chcialem sie zapoznac z nim nawet
Batou Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Nigdy nie miałem problemu, ani z demami ani z pełnymi wersjami XSI. Wymagają tylko wysokiej rozdzielczości 1280 i to wszystko. Przy mniejsze obcięty jest interface a w najnowszej wersji 4.0 'jedynie' boczne panele. Jeśli nie znalazł layoutu to znaczy że mu go skasowałeś. Xsi tworzy na dysku C katalog users w którym być może owe layouty się znajdują.. nie wiem, nie sprawdzałem. Po jego przypadkowym skasowaniu mogłeś mieć taki kwiatek.
sanki Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 kurcze to bylo tak ze go wylaczylem i wlaczylem ponownie nic po drodze nie robiac, ale sprawdze go raz jeszcze if u say so :) a rozdzielczosci powyzej 1024 nie pociagne bo mam LCD takie ze to max jest :(
Batou Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 No to jeśli nie masz ver. 4. to zapomnij o jakiejkolwiek pracy i sobie daruj dopóki nie będziesz mieć monitora który pociągnie wysoką rozdziałke.
DarK Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 big white ninja bardziej precyzyjny? Sciagnoles demko? Czy uruchomiles p2p i yeehaa?;o.pzdr
Bzyku Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 nie batou wymaga 1280 ale ja spokojnie ją puszczalem na 1024 tylko ze trzeba samemu sobie zrobic layout albo w necie np. na xsibase są layouty pod 1024
big_white_ninja Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Napisano 27 Sierpień 2004 Mojego problemu nadal nie rozwiązałem i narazie nie będę go rozgryzał, bo wziąłem udział w bitwie, a mam spore zaległości w szkole więc do rozpoczęcia roku szkolnego muszę stworzyć jak najwięcej. Nie wiem skąd jest ta wersja bo dostałem ją od kumpla. Po rozpakowaniu mam katalog "Xsi40fin" a w nim dwa pliki "setup_XSI_4.0_MSWin32" i "setup_XSI_Client_4.0_MSWin32". Uruchamiam pierwszy(idzie instalka), a gdy potem uruchamiam program wyskakuje błąd i się zamyka
Batou Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Przypominam że dyskusje o piractwie są zabronione na forum. Jaki błąd ci wyskakuje? Jaka to wersja XSI? Pełna 4 to : Build Version : 4.0.2004.0601 Bzyku : Oczywiście że masz rację. Jak zawsze zapomniałem o tym. Tylko nie wiem czy te Layot`y działają w wersji EXP.
Bzyku Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 No są tez layouty dla EXP. big ninja a SPM server masz ?? jak nie to chyba masz kiepskiego pirata
big_white_ninja Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Napisano 27 Sierpień 2004 TO NIE JEST PIRAT !!! Kumpel przyniósł mi płytę i okazało się że jest ona z jakiejś gazety, ale komunikatu narazie wam nie podam bo musiałbym instalować wszystko jeszcze raz. Obecnie nie kontynuujcie tego wątku puki bitwa się nie skończy !
sanki Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 kurcze a mowiles ze sciagnoles z netu :p cos sciemniasz
Batou Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Jak jest z gazety to jest to najpewniej EXP albo wersja XSI do Halflife 2. Jak podasz komunikat to może coś się wymyśli :]. Bzyku : Nie wiesz czy można ściągnąć layout do ver.4 pod 1024 na 768?
Misiekk Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Layouty z xsi 3 i 3,5 w xsi 4 nie dzialaja poniewaz w xsi4 lay jest napisanu w xml'u. Stare Leye sa rozpoznawane w nowym xsi jako panele. Batou na razie nigdzie nie ma leya pod 1024. Jak chcesz to daj znac zrobie ci taki i juz
Rekomendowane odpowiedzi