Hikoo Napisano 16 Maj 2013 Napisano 16 Maj 2013 Coś mnie natchnęło na powrót do polskich korzeni związanych z grafiką, sentymentalnie padło oczywiście na max3d gdyż tylko tutaj niegdyś uczestniczyłem. Grafiki 3D w zasadzie już nie rzeźbie(zdegustowany mocą obliczeniową mojego Celerona 300A i 256/512 ramu porzuciłem tą zabawę), może kiedyś powrócę, obecnie od jakiegoś czasu idzie w ruch fotomanipulacja czy digital przy pomocy dziadka G4 CTE440 a czasem i tradycjonalnie zdarzy się popsuć kartkę papieru. Postaram się wrzucać tutaj nowo ukończone prace, mam przy okazji nadzieję(tak tak głupi ty) iż ten topic dodatkowo mnie jakoś napędzi gdyż od jakiegoś czasu mam zastój. Oczywiście dodam wszystkie ukończone do tej pory wypociny. Przy okazji witam wszystkich starych i nowych użytkowników ! Pierwsza zabawa z digitalem:
Hikoo Napisano 16 Maj 2013 Autor Napisano 16 Maj 2013 (edytowane) Kolejna jedna z pierwszych digitalek: Fotomanipulacja: Tradycyjnie > scan > PS Na zamówienie, digital: Fotomanipulacja, sony s85 4Mpix, składane z parunastu zdjęć, dorysowane ptaki Jak wyżej, tylko zdjęć więcej: Po długim czasie, tradycjonalnie na prezent dla siostrzenicy: Szczegółowy opis, co z czego, oraz link do większej rozdzielczości: Dawno zaczęty po kilku latach ukończony digital: Painter, symulacja węgla: Coś nowszego, około 5godzin: Fotomanipulacja, tutaj rysowany był ogień i dym: Anioł który mial 12371 wersji... : Tradycjonalnie, węgiel 6B + 2B, w zasadzie dziewiczo węglem, na zamówienie(referencje zdjęcie na monitorze): Morgana, jedna z koncepcji: Edytowane 16 Maj 2013 przez Hikoo coś nie tak z wielkościa obrazów
kamesanin Napisano 16 Maj 2013 Napisano 16 Maj 2013 you see me bycze:] no i aniołek ale nie wiem czy to fotomanipulacja czy też dziobane... a tak w ogóle no siema :D
Hikoo Napisano 16 Maj 2013 Autor Napisano 16 Maj 2013 kamesanin: Anioł był rysowany w całości nie licząc gwiazd, poza pochodzi z referencji tuż obok a nie pod warstwą, w ogóle to ciało było rysowane symulacją farb wodnych w sai paint tools, reszta z założenia też miała pochodzić z takiego pędzla, ale rozrosło mi się to do zupełnie czego innego niż koncept zakładał po czym skończyło jak zazwyczaj w PS.
Rekomendowane odpowiedzi