Napisano 16 Czerwiec 201311 l Temat jak zwał tak zwał może nawiązywać do uniwersum Forgotten Realms czyli np do sagi Baldurs Gate i/lub opowiadań o mrocznym elfie, ale może to być równie dobrze enviro z zamkiem w tle lub opuszczone ruiny. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 23.06.2013 23:59 SONDA: 24.06.2013 (czas trwania 3 dni) Edytowane 16 Czerwiec 201311 l przez grass
Napisano 20 Czerwiec 201311 l mysz - nie dość że fajnie plastycznie to wygląda to myślę, że jedynie jaskinia w kształcie ogromnej waginy ma szansę konkurować z twoim pomysłem :) ---------- Zeby post nie był bez obrazka, ode mnie jakiś randomowy krasnal... Edytowane 21 Czerwiec 201311 l przez JakkaS