P.I.W.O. Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 (edytowane) Mam dziwny problem. Otóż jak otwieram swój projekt/scenę i chcę włożyć do diffiuce vray dirt to okazuje się że nie ma go w ogle na liście. Ale jak otworzę pustą scenę zupełnie zresetowaną to już jest on dostęny. Co się dzieje?! wtf?!?!?!? http://img824.imageshack.us/img824/130/oa30.jpg używam na razie maxa 2010 tak w maxie 2014 ta sama scena i ten sam vray dirt jest nie dostępny Edytowane 31 Lipiec 2013 przez P.I.W.O.
lukis8787 Napisano 1 Sierpień 2013 Napisano 1 Sierpień 2013 A nie powinno być tak: Teraz masz zaznaczone, żeby max pokazał tylko nowości - tak mi się wydaje:)
P.I.W.O. Napisano 1 Sierpień 2013 Autor Napisano 1 Sierpień 2013 nie - źle ci się wydaje, już rozwiązałem swój problem. Otóż cofnąłęm się do wcześniejszego projektu i zrobiłem jego pononą kopię, potem odrazu sprawdziłem czy jest dostępny vreydirt i był. Od razu go wrzuciłemżeby później go nie szukać jak znowu zniknie. Nie wiem jak to możliwe ale tak właśnie zrobiłem i teraz wszystko wróciło do normy.
Rekomendowane odpowiedzi