Szymeq Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 HEH wraz z Leruchem :) postanowilismy przystapic do nastepnej bitwy (poprzednia troche nam ekhm nie wyszla) tym razem pomysl bedzie sie tyczyl ostatnich premier kinowych pewnie domyslacie sie czego :P narazie nie zdradzamy szczegolow ale juz niebawem bedzie jakis update (ta bitwe napewno skonczymy) Jeszcze jedna wazna wiadomosc to to ze startujemy pod szyldem IMAGERATE TEAM :) Zyczymy wszystkim powodzenia!!!
Leru Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 tak, dokładnie to chciałem powiedzieć :P od siebie dorzuce, że temat oczywiście trzeci, czyli: tor przeszkód.
big_white_ninja Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Gratuluję pomysłu i życzę udanej animacji.
Kris_R Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Pomysl fantastico! Juz mi sie podoba :) Spider Woman podbila moje serce :) Trzymam kciuki i powodzenia chłopaki
Szymeq Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 THX Kris_R :) czekaj cierpliwie juz niebawem pierwsze testy (Narazie animacja to czerna magia ale..) i ukochana w calej okazalosci :)
DarK Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 No to powodzenia :). Ciekawe czy bedzie chodzenie po wiezowcach i puszczanie pajeczynki :) . Juz mi sie podoba :P
Rekomendowane odpowiedzi