Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poprawilem oswietlenie tak jak radzono mi wipie i to chyba bedzie na tyle sorry za jakosc ale musialem zmiejszyc bo w galerii straszny limit jest cholera ;) aha wiem ze sie nic w lustrze nie odbija ale juz nie chcialo mi sie poprawiac przyznaje

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Proporcje leża: pierwsze wrazenie jest takie, ze sciana okienna + bidet + wanna maja odpowiednia wielkosc, a reszta gratow sa dziwnym trafem znacznie mniejsze - dlaczego? - umywalka jak w wagonie PKP, nawet rąk byś tam nie wlozyl! A teraz funkcja: sracz oddalony pare metrow od bidetu - przeciez oba urzadzenia pełnią łączoną funkcje na boga - osoba chcąca sfinalizowac potrzebę "wizytą" na bidecie musi przeparadowac z gołym (obsranym zeby bylo bardziej dosadnie!) tylkiem przez przestrzen okienną!

No to tyle (wyżyłem się z lekksza;) )

Ale podoba mi sie wykonanie materiałowe i oswietlenie - taki pozytywny nastrój sie tworzy. Ale funkcja jest rownie wazna - wiec przemysl i wyciagnij wnioski na przyszlosc.

Uczucia mieszane, ale nie negatywne - po prostu b/o

Pozdrawiam

Marek

Napisano

Jak wcześniej wspomniano brak proporcji rzuca się strasznie w oczy i powoduje dziwne wrażenie. Po drugie dlaczego w lustrze nic się nie odbija??? Na dodatek okna jakieś takie trochę duże jak na łazienkę i w ogóle się ich nie da niczym zasłonić! :/

To tło z windowsa też mi jakoś nie pasuje do kolorystyki sceny....

Ale jest kilka dobrych stron: przede wszystkim materiały i oświetlenie.

Wrażenia estetyczne mieszane.

Pozdro

Napisano

dzieki za komentarze chlopaki, obiecuje ze sie poprawie nastepnym razem ale juz nie bede nic dodwal ani zmienial bo to juz projekt zakonczony , a jezeli chodzi o proporcje to nastepnym razem nie skopie

dzieki

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności