Gość Varki Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Witam wszystkich! Na początku chciałem zaznaczyć, że jest to moja pierwsza bitwa. Animować jeszcze nieumiem, zamierzam nauczyć sie podczas bitwy, mam nadzieje że się czegoś naucze. Zamierzam zrobić tor przeszkód ale może sie to jeszcze zmienić:P A oto troszke zmieniona lala:)
Kris_R Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Fajno fajno.. masz już jakiś pomysł jak poprowadzić ten tor przeszkód żeby widz miał ochotę na to patrzeć... ba. Może żeby sprawiało to nawet przyjemność czy wzbudzało emocje? Przemyśl proszę wszsytko zanim zaczniesz animować... pozdrawiam Kris_R
Gość Varki Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Właśnie jestem na etapie przemyśleń,... mam juz mały pomysł... a w międzyczasie zrigowałem (chyba tak to sie pisze:P) górna część lali.
marchefka Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Oj.. albo cos nie wyszlo albo ona ma wygladac jak by mdlala.. do poprawki jak tak :]
Tullaris Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Wreszcie ktoś u kogo lala nie dostanie w morde w pierwszej sekundzie, ma na dobrej wysokości swoje rótkie łapki, ale łokcie za szeroko :D:D
Rekomendowane odpowiedzi