Napisano 31 Sierpień 200420 l yo usiadlem przed maxem i na spontanie zaczalem cos robic, nie myslac o efekcie koncowym, popedzany czasem wyrenderowalem efekt pracy, potem spontan w PS i wyszlo cos takiego: http://cxt.pl/~hikoo/_www/wip/animations/cosmic_trip/ czy mozna by cos z tym zrobic i czy warto tracic czas ? jak myslicie ?
Napisano 31 Sierpień 200420 l fajna probuj probuj:) moze cos z tego wyjsc ciekawego bo narazie jest troche za krotka pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200420 l Mi to przypomina trochę takie załamanie czaso przestrzeni... jakby skok w hiperprzestrzeń... czasami były takie bajerki s Star Treku czy gdzieś... że leci sobie statek w kosmosie, otiwera się przed nim taka dziura, on tam wlatuje i znika a dziura się zamyka... Wizualnie bardzo mi się podoba... szkoda że bardziej nie czuć tego pędu... bo mam wrażenie że chodziło o taki efekt lotu przez tulel... a to jednak nie jest porywające... walcz walcz... zawsze możesz użyć w przyszłości do montarzu albo jako maski dla jakiegoś innego efektu... pozdro
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor ok thx za posty, wczoraj namowiono mnie abym to skonczyl, wiec sie za to zabralem, chwila spontanu i wczoraj chyba skonczylem wszystko, dzisiaj moze wyrenderuje calosc, no i sie lapie za syntezatory ;] muzyka niech cyka ! ;d
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Szkoda że końcówkę trochę skopałeś.. bo takie mleko się robi.. miał być efekt rozjaśnienia a wyszedł efekt rozmydlenia... to nie mix do bieli Cię tu poratuje a raczej konstrast i poziomy bieli (Leveles)... a tak to na plus.. mi się podoba jako taki eksperyment
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Autor Kris_R wiem masz racje, ale to wyszlo nie tak jak chcialem, a wczoraj nie mialem juz sily robic od nowa ;] wszystko bedzie cacy niebawem ;d thc za posty.