f3112 Napisano 11 Październik 2013 Napisano 11 Październik 2013 Witam, jest to mój pierwszy post dotyczący mojej pracy. Czytam forum od długiego czasu, sam w 3d zacząłem coś robić pod koniec 2010 roku a teraz dopiero zdecydowałem się coś pokazać. Model skończyłem jakoś w styczniu. Pokażę model, troszkę zabawy z renderem (na 2 ilustracji), siatki, oraz clay+ao, na którym trochę więcej widać. Soft: 3ds max, vray, ps. Ciekaw jestem waszych opinii. Pozdrawiam
Xardas 666 Napisano 12 Październik 2013 Napisano 12 Październik 2013 Dobrze to wygląda tarcza zegarka widać ze dopracowana. Przyczepił bym sie tylko do tekstury paska wygląda troszkę sztucznie. Pozdrawiam.
MPająk Napisano 12 Październik 2013 Napisano 12 Październik 2013 Witam, Model bardzo dobrze zrobiony, musiałeś włożyć dużo pracy - to widać. Studio i materiały to przeciwieństwo, bardzo słabe i tanie. Przeglądnij jak inni prezentują ekskluzywne zegarki. Jest potencjał, powodzenia
f3112 Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 @Xardas 666: dzięki, co do bransolety to faktycznie wydaje mi się również, że wyszła najsłabiej patrząc na nią z perspektywy czasu, ale zostawiłem już jak było. @MPająk: Dzięki. Co do materiałów to powiem szczerze, że myślałem, że trochę lepiej wyszły i nawet byłem z nich zadowolony (pomijając bransoletę właśnie), ale jak widać trzeba jeszcze je dopracować. Na obecną chwilę nie wrócę już o niego, ponieważ mam do dokończenia kilka zegarków mojego projektu, i nie mam chwilowo na to czasu. dzięki za komentarze, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi