Napisano 11 Październik 201311 l Witam, jest to mój pierwszy post dotyczący mojej pracy. Czytam forum od długiego czasu, sam w 3d zacząłem coś robić pod koniec 2010 roku a teraz dopiero zdecydowałem się coś pokazać. Model skończyłem jakoś w styczniu. Pokażę model, troszkę zabawy z renderem (na 2 ilustracji), siatki, oraz clay+ao, na którym trochę więcej widać. Soft: 3ds max, vray, ps. Ciekaw jestem waszych opinii. Pozdrawiam
Napisano 12 Październik 201311 l Dobrze to wygląda tarcza zegarka widać ze dopracowana. Przyczepił bym sie tylko do tekstury paska wygląda troszkę sztucznie. Pozdrawiam.
Napisano 12 Październik 201311 l Witam, Model bardzo dobrze zrobiony, musiałeś włożyć dużo pracy - to widać. Studio i materiały to przeciwieństwo, bardzo słabe i tanie. Przeglądnij jak inni prezentują ekskluzywne zegarki. Jest potencjał, powodzenia
Napisano 13 Październik 201311 l Autor @Xardas 666: dzięki, co do bransolety to faktycznie wydaje mi się również, że wyszła najsłabiej patrząc na nią z perspektywy czasu, ale zostawiłem już jak było. @MPająk: Dzięki. Co do materiałów to powiem szczerze, że myślałem, że trochę lepiej wyszły i nawet byłem z nich zadowolony (pomijając bransoletę właśnie), ale jak widać trzeba jeszcze je dopracować. Na obecną chwilę nie wrócę już o niego, ponieważ mam do dokończenia kilka zegarków mojego projektu, i nie mam chwilowo na to czasu. dzięki za komentarze, pozdrawiam.