makej Napisano 27 Październik 2013 Napisano 27 Październik 2013 (edytowane) witam Czy jest tu ktoś kto się zajmuje ,lub trenuje na REALLUSION ICLONE Jeśli jesteś zainteresowany, lub pracujesz na tym programie i chcesz wymieniać doświadczenia to pisz >>>>> [email protected] nie znalazłem polskiego forum , program jest zbyt młody Edytowane 11 Listopad 2013 przez makej
animator427 Napisano 31 Grudzień 2013 Napisano 31 Grudzień 2013 (edytowane) Witam, Pozwolę podpiąć się do tematu. Ostatnio natrafiłem na ten właśnie program... Wygląda interesująco. Z tego co znalazłem na angielskich stronach do wykonywania modeli może się przydać program SketchUp. Czy wykorzystuje ktoś to oprogramowanie do poważnych projektów? Zauważyłem też możliwość integracji z sensorem ruchu. Wygląda na rozbudowane narzędzie idealne do poważnych zastosowań... Czy ma ktoś może jakieś swoje opinie i uwagi dotyczące tego oprogramowania? Tak jak zauważył autor tematu w polskiej sieci prawie brak materiałów. Dziękuje za ewentualne odpowiedzi. Ps a do postaci to lepiej użyć np Posera czy od razu w iClone edytować materiały? Edytowane 31 Grudzień 2013 przez animator427
Rekomendowane odpowiedzi