oley Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Dawno nic nie wrzucałem ;) Na warsztat poszedł model pojazdu LKP-0903 Znana również pod nazwą TORO. Jest to maszyna górnicza Postaram się na bieżąco wrzucać postępy prac. [ATTACH=CONFIG]92012[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 31 Październik 2013 Share Napisano 31 Październik 2013 Ciekawa inspiracja:) model mega... i z chęcią zobaczyłbym więcej detalu z bliska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 31 Październik 2013 Share Napisano 31 Październik 2013 jak by dalo rade to wrzucaj w ten sposob fajne to, bede zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 18 Luty 2014 Autor Share Napisano 18 Luty 2014 [ATTACH=CONFIG]93960[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93961[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93962[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93959[/ATTACH] Maszynę skończyłem i nie będę już do niej wracał. Czas na coś nowego. Mimo to krytyka mile widziana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 Bardzo fajne! Na nadkolach z tylu przydalby sie chamfer na zalamaniach wyglada teraz jakby pospiesznie skonczone i niedopracowane. Co do renderingu to teksturki spoko ale przydalby sie abys wrzucil tez mapke glossiness - teraz zabrudzenia jak i czysta powierzchnia maja takie same glossiness przez co wyglada jak gameart ( chociaz juz w gameartach robi sie fajne specular mapki :) Fajna praca, kongratz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 Troszkę mnie przypiliło z czasem rzeczywiście ;) Musiałem to skończyć szybciej niż planowałem dla tego troszkę skrótów wprowadziłem. Poza tym robiłem to pod animację i czas renderingu maszyny był dość istotny. Dzięki za podpowiedzi i uwagi ;) Podsyłam screeny z animacji aby było widać mniej więcej o co chodzi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi