Napisano 30 Październik 201311 l Dawno nic nie wrzucałem ;) Na warsztat poszedł model pojazdu LKP-0903 Znana również pod nazwą TORO. Jest to maszyna górnicza Postaram się na bieżąco wrzucać postępy prac. [ATTACH=CONFIG]92012[/ATTACH]
Napisano 31 Październik 201311 l Ciekawa inspiracja:) model mega... i z chęcią zobaczyłbym więcej detalu z bliska:)
Napisano 18 Luty 201411 l Autor [ATTACH=CONFIG]93960[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93961[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93962[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]93959[/ATTACH] Maszynę skończyłem i nie będę już do niej wracał. Czas na coś nowego. Mimo to krytyka mile widziana ;)
Napisano 18 Luty 201411 l Bardzo fajne! Na nadkolach z tylu przydalby sie chamfer na zalamaniach wyglada teraz jakby pospiesznie skonczone i niedopracowane. Co do renderingu to teksturki spoko ale przydalby sie abys wrzucil tez mapke glossiness - teraz zabrudzenia jak i czysta powierzchnia maja takie same glossiness przez co wyglada jak gameart ( chociaz juz w gameartach robi sie fajne specular mapki :) Fajna praca, kongratz!
Napisano 20 Luty 201411 l Autor Troszkę mnie przypiliło z czasem rzeczywiście ;) Musiałem to skończyć szybciej niż planowałem dla tego troszkę skrótów wprowadziłem. Poza tym robiłem to pod animację i czas renderingu maszyny był dość istotny. Dzięki za podpowiedzi i uwagi ;) Podsyłam screeny z animacji aby było widać mniej więcej o co chodzi: