Napisano 4 Wrzesień 200420 l itam! Nareszcie po okolo dwu letniej przerwie udalo mi sie zrobic dluzsza animacje! Filmik nosi tytul "Space Igor". Pod wzgledem graficznym, no ustepuje i to bardzo innym animcjom ale jak na mnie i tak jest niezle. W moim dziele znajdzieicie dwa obiekty ktore umieszczalem juz wczesniej na forum a mainowicie: postac Igora i jego UFO. Zrobienie tego filmiku zajelo mi gdzies kolo 2 miechow przygotowan i ze 2 tygodnie na renderingi (ale sie umeczylem moj pecet malo co a by sie spalil). Jest kilka wpadek i to bardzo brzydkich ale kazda proba poprawienia tego ma maxie konczyla sie wywaleniem programu albo zwisem kompa. Takze jak'em raz zrobil to juz poprawic nie moglem za bardzo :) No to chyba wszystko. Czekam z niecerpliwoscia na wasze opinie. Pozdrowienia Paweł "Polik" Stachowicz Space Igor - 38 Mb http://www.darmoland.pl/polik
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Hahaha! Ka21k - czy aby na pewno? W takich sytuacjach wypada zawsze powiedziec: "Gratuluje skonczonego projektu!" Ogolne wrazenie dobre, wystepuja fajne ujecia np. 2:53 i w zakonczeniu humorystycznie odbija sie ta rakieta. Troche kolorystycznie mi nie pasowalo (i glowny bohater nie trafia w moje gusta estetyczne ;) Poza tym troche niedopracowan takich jak np. 1:08 - reka. Zaskakujace uzycie niektorych dzwiekow - w wiekszosci na plus "Ja bym Cie skredytowal"