P4VV37 Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) Myślałem sporo nad pomysłem. Ostatecznie stanęło na tym, co widać na poniższym żałosnej jakości szkicu: Tytuł prawdopodobnie do poprawy. Chcę pokazać detektywa wyglądającego jak klasyczni detektywi ze starego kina. Trzymana przez niego broń ma przypominać zwykły pistolet, ale być wyraźnie nowocześniejsza. Element będący z tego co rozumiem czubkiem prowadnicy, kółko pod wylotem lufy (Muszę poczytać o broni i pomyśleć nad konstrukcją) ma być wyraźnie większy i chromowany/wyglądać jak krzywe lustro. W tym błyszczącym, (pół)sferycznym elemencie odbijać się ma to, w co broń celuje. Celować ma w chuderlawego nastolatka przed kilkoma ekranami: torrenty, pingowanie serwera, tpb, coś jeszcze. W skrócie, żeby podkreślić powiązanie z tematem bitwy, to jest określenie "detektywa przyszłości" względem tradycyjnego: Człowiek się nie zmienił, narzędzia trochę inne, ale przede wszystkim, musi zajmować się nieco innymi zbrodniami... Mam nadzieję, że stworzenie tematu zmotywuje mnie do pracy. Proszę o ostrą krytykę pomysłu :] Edytowane 13 Grudzień 2013 przez P4VV37
Rekomendowane odpowiedzi