Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej

Od niedawna pracuje w firmie ktora szuka roznorodnych freelancerow do pracy. Glownie przy zleceniach arch-viz ale nie tylko. Jesli ktos jest zainteresowany podjeciem wspolpracy ponizej zamieszczam "orginalne" ogloszenie. Kilka uwag zanim przejde do ogloszenia:

- nie mam nic wspolnego z procesem rekrutacji, moge probowac odpowiedziec na pytania na PM, ale uprzedzam ze nie mam wgladu w sprawy takie jak placa, przydzielanie projektow itp. Wszystko zalezy od tego jak sie ugadacie z rekruterem, portfolio i dostepnosci.

- praca tylko dla osob sprawnie poslugujacych sie angielskim, jestem jedynym polakiem w firmie i niestety nie mam czasu zeby pomagac z tlumaczeniami

- Z tego co wiem, jesli portfolio nie zawiera zbyt wielu prac, moga prosic o wykonanie jakiejs malej pracy testowej - nie jestem tego pewien, ale uprzedzam ze moze wystapic.

- ostatnia uwaga - jako ze zbliza sie okres swiateczno-nowo-roczny, moze chwile potrwac zanim otrzymacie odpowiedz.

ponizej bardzo entuzjastyczne ogloszenie rekruterki :)

pozdrawiam

mirach

------------------

We are currently looking for freelancers to collaborate with on a project basis as and when the work comes in.

Our main line of business is architecture and construction however, we do projects in Counter Terrorism, Energy, Formula 1 and military work. (interiors, exteriors & animations).

We are hoping to expand our resource of talented 3D Artists and Animators. Anything from exterior and interior still CGI’s, furniture modelling, character animation, construction animation, fit out animation, camera path animation and VFX!

We mainly use 3DS, V Ray and Photoshop,

For further details they can contact me by email at [email protected] or on Skype Carina.Harrison3.

Cheers,

Carina

• Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności