Napisano 28 Grudzień 201311 l Cześć, obserwując kolegów z forum sam nabrałem ochoty żeby coś pokazać. Maluje w zasadzie już od dosyć dawna na tablecie (ok 2 lat) ale z dużymi przerwami. Mam nadzieje ze ten wątek bedzie mnie bardziej motywował do pracy no i oczywiście licze na krytyke co jest najcenniejsze :) Na początek pare prac z okolic 2011 artrage i ps image url upload PS how to take a screen shot speed 1,5h ps picture share ps zdjecie jako refka do kolorów imag Edytowane 31 Grudzień 201311 l przez wygibanygi
Napisano 29 Grudzień 201311 l Autor hej, wrzucam jeszcze pare spitów z ostatnich dni ok1,5h screenshot on pc troche przekolorkowany ok 1,5 h upload tutaj przekolorkowałem i wiem o tym :), też speed 1,5h free photo upload i speed z dzisiaj czyli ostatni jaki zrobiłem z nowymi pedzlami ten gdzies 2h, kolory i krowe opierałem na podstawie zdjęcia imagen
Napisano 31 Grudzień 201311 l Autor nad tą pracką spędzilem juz więcej czasu screen capture freeware i portret z natury screenshot on pc