wygibanygi Napisano 28 Grudzień 2013 Napisano 28 Grudzień 2013 (edytowane) Cześć, obserwując kolegów z forum sam nabrałem ochoty żeby coś pokazać. Maluje w zasadzie już od dosyć dawna na tablecie (ok 2 lat) ale z dużymi przerwami. Mam nadzieje ze ten wątek bedzie mnie bardziej motywował do pracy no i oczywiście licze na krytyke co jest najcenniejsze :) Na początek pare prac z okolic 2011 artrage i ps image url upload PS how to take a screen shot speed 1,5h ps picture share ps zdjecie jako refka do kolorów imag Edytowane 31 Grudzień 2013 przez wygibanygi
wygibanygi Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Napisano 29 Grudzień 2013 hej, wrzucam jeszcze pare spitów z ostatnich dni ok1,5h screenshot on pc troche przekolorkowany ok 1,5 h upload tutaj przekolorkowałem i wiem o tym :), też speed 1,5h free photo upload i speed z dzisiaj czyli ostatni jaki zrobiłem z nowymi pedzlami ten gdzies 2h, kolory i krowe opierałem na podstawie zdjęcia imagen
wygibanygi Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Napisano 31 Grudzień 2013 nad tą pracką spędzilem juz więcej czasu screen capture freeware i portret z natury screenshot on pc
Rekomendowane odpowiedzi