Gość Nero2142 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Witam, chciałbym się podzielić swoim pierwszym ukończonym modelem Jak to bywa, pierwszymi modelami na ogół są elementy z naszego otoczenia dlatego też postanowiłem wymodelować swoje głośniki :P Wiem, że odbiega od jakości przedstawianych tu prac ale mam nadzieje na pozytywne opinie i tipsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 mało ciekawe studio, ale wygląda fajowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janie Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Nom wygląda całkiem całkiem. Aha no i witamy na forum :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Generalnie jest rewelacja ;) jakby poprawić studio tak jak pisał kolega wyżej to byłoby jeszcze lepiej ; ) Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi