big_white_ninja Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Tworzę plane, ustawiam mu w właściwościach G-Buffer Chanel=2, wchodzę do wideopost, add new scene, potem add filter event, wybieram coś tam glow, setup->chanel=2,color=red. Wciskam Preview i wychodzi mi świecący plane. Zamykam to, wciskam F10, render i nie widać efektu glow(tak jakby trzeba było to włączyć)???? render=scanline(i taki musi zostać) P.S. Nie wiecie skąd można załatwić tanio kamerę??? aha glowa robiłem z tutoriala o eksplozji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_white_ninja Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Po przeczytaniu końcówki drobnym druczkiem(zawsze to samo)zobaczyłem że trzeba to zrobić w wideopoście, ale nie wiem jak tam ustawić ścieżkę zapisu animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 W Video Poscie masz kilka wejść... Add Scene Event... to rendrer sceny Add Image Input Event... wejście zewnętrzego pliku.. jakiś avi lub jpg itp. Add Image Filter... Filtry Add Image Later... Maski i Miksy Add Image Output Event...!!!!! To jest to!!!! :) Zapis do pliku wyjściowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big_white_ninja Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2004 a no chyba że tak. Dzięki kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi