Napisano 6 Wrzesień 200420 l witam, mam pytanie bylem u znajomego zainstalowac od nowa winde 98, bo mial problemy z systemem i z netem (nie dzialal mu net); a wiec zainstalowalem system i sterowniki do modemu i inne, wszystko bylo ok...ale do czasu instalowania sterownikow do drukarki wylaczylem kompa, wyjalem USB z tylu kompa (drukarka jest na USB), wlaczam kompa i wkladam plyte ze sterownikami od drukarki i wtedy wkladam kabel do portu USB ... i nic; w/g instrukcji powinien wyskoczyc ekran instalacyjny sterownikow ale tu nic nie wyskoczylo, probowalem tak kilka razy; wczesniej bylo wszystko ok z drukarka kompa maja slabego,Durona 750, reszty nie pamietam moze wiecie co to moze byc??
Napisano 7 Wrzesień 200420 l sprawdź w innym porcie usb na płycie głównej czy jest tak samo, ew. sprawdź na innym kablu (jak masz ofkors). Reszta nie pwinna sprawić ci kłopotu, na gorszych "rzęchach" odpalałem tego hapeka. A dodawałeś ją ręcznie, bez potrzeby wykrywania nowych urządzeń przez usb? Dalej jej nie widzi?
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Autor tzn wykryl nowy sprzet, ale jak chce instalowac sterowniki to pokazuje sie komunikat, ze proces instalacji pod USB jest inny i karze anulowac instalacje; ogolnie USB dziala bo net chodzi a modem jest na USB, a kabel raczej na pewno nie jest uszkodzony, bo przed formatem drukowala normalnie ja bym najchetniej podlaczyl ja pod inny port nie USB, ale trudno bedzie to wytlumaczyc znajomym :/
Napisano 8 Wrzesień 200420 l olej standardowe procedury instalacji i gdy następnym razem wykryje drukarkę, wskaż "ręcznie" miejsce w którym znajduje się sterownik
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Autor hmm, wogle nie da sie instalowac jak sie chce recznie, przycisk dalej w kreatorze jest nieaktywny i tylko mozna wziasc "Anuluj" a jak robie przez dodaj inne urzadzenia to pisze ze nie mozna wykryc sterownika dla tego sprzetu... wiec ja nie wiem co tam trzeba zrobic i nie wiem tez kiedy pojde do znajmoych bawic sie tym znowu, wiec narazie dam se spokoj pzdr