Laylot Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Mam taki oto dylemat:) Od zawsze instalacja 3dsmaxa w moim przypadku ograniczała się do odpalenia pliku Setup i później do wciśnięcia przycisku Install. Czy są jakieś opcje, komponenty, z których podczas instalacji (albo już po, odinstalowując) warto by było zrezygnować? I czy w ogóle jest to możliwe w przypadku 3dsmaxa. Pytanie może śmieszne, ale wiem, że gdy instaluję Adobe PS, czy np Office ingeruję w opcję instalacji i z wielu rzeczy rezygnuję bo wiem, że nie będą mi potrzebne. Czy z maxem jest podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Pokazuje w pewnym momencie co będzie instalowane tylko trzeba rozwinąć z listy. Możesz wtedy odznaczyć niepotrzebne komponenty ew. ściągnąć sobie poprawki do programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laylot Napisano 16 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2014 Faktycznie, dopiero teraz sprawdziłem możliwość wybierania, a bardziej odznaczania poszczególnych komponentów podczas instalacji. Więc teraz konkretne pytanie, które z nich mogę z czystym sumieniem odznaczyć. Pracuję na dysku SSD więc jak się domyślacie zależy mi miejscu. 3ds maxa wykorzystuję tylko do wizualizacji architektonicznych bez jakichkolwiek animacji - które elementy mogę odznaczyć? pozdr, L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 W najnowszych maxach są jakieś narzędzia do współpracy z inventorem czy też civilem spokojnie możesz je odznaczyć jeśli nie współpracujesz z tymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi