Gość vermun Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Gdy próbuję zapisać scenę (save / archive), to dostaję error. Nie wiem o co chodzi. Co ważne błąd nie pojawia się zawsze, a jedynie przy niektórych scenach. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Trudno powiedzieć. A problem przypadkiem nie pojawia się wtedy, gdy w ścieżce są polskie znaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vermun Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Nie mam obecnie dostępny do komputera, na którym mam 3ds max'a, ale wieczorem sprawdzę. Czy na pewno to może być problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Sprawdź, to się przekonasz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vermun Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Wiele wskazuje na to, że to było właśnie problemem, bo niektóre foldery mają w nazwie polskie znaki i chyba przy zapisie do tych katalogów pojawiał się właśnie błąd. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerMan Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 No problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi