Raziel17 Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 mam juz shag hair ale nie wiem jak go dodać do programu zeby funkcjonował, wogule nie chce działać moze mi ktoś pomuc i napisać jak sie go instaluje w maxie 5.0
Marcin Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 a niby skad wiesz ze go nie ma ? sprawdzales w evoirment ? wogle cos czytales na temat tego pluginu ? Napewno nie otwozy ci sie Wielkie okno z napisem "Welcome in Shag:fur , What will you do now :" polecam przejzec strone producenta przerobienie paru tutoriali .... --EDIT-- zapewne proces instalacji jest podany w dokumentacji ;) bo masz go napewno Oryginalnego ;)
luisam Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 a niby skad wiesz ze go nie ma ? sprawdzales w evoirment ? wogle cos czytales na temat tego pluginu ? Napewno nie otwozy ci sie Wielkie okno z napisem "Welcome in Shag:fur , What will you do now :" polecam przejzec strone producenta przerobienie paru tutoriali .... --EDIT-- zapewne proces instalacji jest podany w dokumentacji ;) bo masz go napewno Oryginalnego ;) jak każdy :D
Rekomendowane odpowiedzi