Visual2 Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 To moja pierwsza bitwa i jescze nie wiem czy zdąże przed terminem i czy to co zrobie będzie wogule dało sie oglądać ale dam z siebie wszystko co umiem niestety od nie dawna zaczołem się zajmować grafiką 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Animowac kazdy moze - troche lepiej lub troche gorzej. Zycze powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visual2 Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 dzięki za kilka słów otuchy i wsparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Spokojna głowa... oceń swoje możliwości i postaraj się wykonać choćby prostą animkę... nie musi być fajerwerków. Trzymamy kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visual2 Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 I Tak Zrobie Jak Radzisz. DziĘki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visual2 Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Jak na razie idzie mi bardzo powoli bo niemam zbyt dużo czasu ale jednak postaram się zdążyć przed upływem terminu. Narazie nie wymyśliłem dokładnej fabuły ale mam kilka pomysłów które postaram się zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Super! Tak trzymaj.. powoli ale do przodu. Zastanawia mnie połączenie barków.. zapomniałeś o obojczykach... nie wiem jaki zakres ruchów przewidujesz, ale może warto je tam wstawić... Okaże się w testach ruchu... możliwe że nie będzie wznosiła ramion, to obojczyki się aż tak nie przydadzą... Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visual2 Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 dzięki jusz to poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi