Drathir Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Witam Mam następujący problem - 3ds kolejny raz zgubił ustawienia - skróty + layout (kolory). Problem pojawiał się średnio raz w tygodniu (znikały skróty) - ale do tej pory po prostu za każdym razem po zmianach zapisywałem plik *.ui bądź .kbdx i w razie problemu wczytywałem. W tym momencie pliku nie mogę wczytać: zawsze zapisywałem w UI/Workspaces/usersave i z tego samego pliku wczytywałem + dodatkowo zapisuję pod maxStartupUI.ui Chcąc wejść do usersave mogę dostać się najwyżej do UI/Workspaces i dalej 3ds nie widzi wspomnianego pliku (przy zapisie WIDZI). Próbowałem wrzucić komplet ustawień (.clrx, .cuix, .kbdx, .mnux, .qop, .ui) do UI oraz do workspaces - 3ds ich nie widzi. Próbowałem przeciągnąć plik .ui na 3ds - również bez rezultatu. Jakieś sugestie? EDIT: dodatkowo, czasami gdy zapisze skróty (.kbdx) - nie zawsze się zapisują - plik zostaje stworzony, ale podczas przywrócenia nie przywraca zapisanych skrótów. Edytowane 15 Marzec 2014 przez Drathir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 Spróbuj odpalić maxa jako administrator i wtedy go skonfigurować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drathir Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 próbowałem - nie w tym leży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi